Megegyezés született Brüsszellel, lesz pénz, vagy mégsem
in

Megegyezés született Brüsszellel. Lesz pénz, vagy mégsem?

Kormány idehaza küzd vagy a migránsokkal, vagy Sorossal, az ellenzékkel, vagy épp Brüsszellel. Kimondva, vagy épp kimondatlanul, a regnáló vezetés valamiért mindig talál bűnbakot a saját döntéseik magyarázatára. Ez valójában teljesen egyszerűen működik. Ha valami jól sül el, akkor bizony azt a szeretett kormányunk “csinálta”, ha rossz akkor a fenti ellenségek közül bármelyik (vagy épp mind). Most épp az elakasztott EU pénzek okán egyértelműen Brüsszel a hibás… szerintük.

Nézzük csak, hogy mindenki szerint így van-e?

@zooly021 kb Európa küzd a jobb életünkért, Orbán megy szarik ránk..#gazdatuntetes #magyarország🇭🇺 #idiots #tuntetesma #farhat #hungarytiktok #birkanep #orban #orbanviktor #fidesz #atv #eloremenjunknehatra #jakabpeter #hungary #ep ♬ eredeti hang – Zoli

Ujhelyi szerint több sebből vérzik a kormányunk programja.

A politikus elmondása alapján, két tárgyalás zajlik éppen, az egyiket Navracsics, még a másikat Varga “felügyeli”. A Navracsics Tibor féle tárgyalás a következő 7 évben felhasználni kívánt EU források bemutatására szolgálna, melyet egyébként már egyszer valóban visszadobtak, mert ordított róla a korrupciógyanús ügyletek, felhasználások megfogalmazása.

Fejnehéz, olyan programok voltak benne, melyekről ordított a lopási szándék.

Fogalmazta meg Ujhelyi az ATV, Egyenes Beszéd c. műsorában.

Varga Judit féle tanácskozás a a fentinek ugymond folytatása, mert attól, hogy végre sikerül egy olyan 7 éves tervet beadni a kormánynak ami elfogadható az uniónak, még nem egyből egyenesen út annak kifizetésére. Ehhez meg kell felelni a jogállamisági elvárásoknak is.

Vélhetően az utóbbival vannak komoly gondok. Elég erős az Uniónak a követelménye a jogállamisággal kapcsolatban, amit jelenleg szinte semmilyen formában nem lehet megvalósítani, egész egyszerűen azért, mert Magyarország “nem így van berendezkedve”.

Te mit gondolsz erről? Írd le kommentbe.

Tetszett a bejegyzésünk?

1 Szavazat
Plusz 1 Mínusz 1

Középkori császármetszés valóban “mészárlás értékű” volt?