G.w.M. és Azahriah botránya
in

Tiszteletlen kis köcsög. Azahriah vs. G.w.M.

Ez egy igazán érdekes sztori, megpróbálunk nem állástfoglalni ebben a sztoriban, de valószínű nem tudunk objektívak maradni (ez az egyik jó dolog a polgári kezdeményezésekben 😉 )

Azahriah és G.w.M. harca.

Mondhatni, hogy két titán harcol egymással, de valójában két huszonéves veszekszik valami hülyeségen 😀 Megy a “padlizsán” méregetés, aztán persze csak rájönnek, hogy inkább kovászos uborkáról van szó, mint padlizsánról. Megannyi cikk jött le, hogy miért “Azi”-nak van igaza, vagy épp miért G.w.M. -nek (egyébként mi sem értjük miért így ejti: Dzsívíem, Mikor így kellene: Dzsídaoblevíem, nah mindegy)

Az alap balhé abból eredt, hogy Azahriah úgymond kielemezte Kulcsár Edina és Dzsívíem kapcsolatát. Így minden határt át is lépett. Azóta megállás nélkül megy az észosztás, de főleg Dzsívíem részéről.

A kirobbantó videó:

Majd szinte rövid időn belül a másik fél is reagált.

Legyen egy végszó

Nem is tudjuk, hogy mit lehetne mondani. Egyrészt Azahriahnak nem feltétlen kellett volna felkapni Kulcsár Edina és G.w.M. kapcsolatát, nem feltétlen volt oka kielemezni két másik ember életét. Viszont másrészt, ha Ő nem akkor más tette volna meg. S, ha ezt nézzük, akkor talán jobb, hogy ő volt az “elkövető” mert értelmes, emészthető és tényekre alapozva tette mindezt.

A másik sarokban pedig a “sértett”. Persze érti mindenki hogy az imázsa okán sem mondhat sok túl szépet Azahriahról, de azért lemenni egy full kretén szintre, talán még G.w.M.-től is sok volt.

Te mit gondolsz? Reakcióval is reagálhatsz 😉

Tetszett a bejegyzésünk?

0 Szavazat
Plusz 1 Mínusz 1
Vityafone lesz a Vodafoneból!

Vodafone állami kézbe kerül. Mi is van ez mögött?

A BBC-nél is hír lett a magyar Állami Számvevőszék abszurd jelentése a nőkről

HVG.HU: A BBC-nél is hír lett a magyar Állami Számvevőszék abszurd jelentése a nőkről