Vityafone lesz a Vodafoneból!
in

Vodafone állami kézbe kerül. Mi is van ez mögött?

Megannyi média cikkezett arról, hogy a 4iG és az Állam “közösen” veszi meg a Vodafonet. Mint ahogy kiderült 51% állami és 49% a 4iG tulajdonába kerül. Hatalmas kérdést vetett fel viszont az emberekben.

  • Honnan van egy megszorításokkal teli időszakban az államnak 715 milliárd forintja?
  • Miért osztozik az állam egy “céggel”?
  • Miért nem a magyarokra költi ezt a pénzt a kormány?
  • A Vodafone megvásárlása felváltja a megbukott Pegasust?

Ezek a kérdések teljesen jogosak. Elmondjuk mi hogyan gondoljuk, majd arra kérünk hogy Te is mond el.

Vityafone lesz a Vodafoneból?

A felvásárláshoz azért hozzátartozik, hogy az Állam további befektetőket is be kíván vonni, így akár török, német vagy portugál injektálók is besegíthetnek a vásárlásba. Az állam természetesen shoppingol a válság közepén, kénye kedvére meneszt embereket a pozícióikból, s valójában arra költi a Te, Én és sok-sok magyar honfitársunk pénzét amire akarja. De úgy gondoljuk, hogy tisztában vannak azzal is, nem kizárt hogy ezen eseménysorozatnak a végén egy időzített bomba fog hatalmasat durrani. Épp ezért volt szükség anno a Pegasus-ra is, és most a Vodafone-ra is. Lassan erősebb lehallgatási láncot építenek, mint a KGB.

Egész egyszerűen arról van szó, hogy egyrészt ismét hatalmas pénzeket akaszthatnak le az adófizetőkről, másrészt újra kézbekerül az emberek gondolatainak fürkészése. Nyilván a Pegasust le kellett váltani valamire. Valami olyanra, ami már kéznél van. Jéééé Itt egy – amúgy Brit – Vodafone leányvállalat. Hopp már be is dobtam a kosárba.

Te mit gondolsz? Veszélyben vannak a telefonos beszélgetéseid? Mit érzel, mikor ilyen óriási összegeket vesznek ki a zsebedből? Mi határozottan mérgesek vagyunk!

Tetszett a bejegyzésünk?

0 Szavazat
Plusz 1 Mínusz 1

Az OMSZ előrejelzése szerint a tűzijáték napján zivatarok lehetnek. Ez az igai bátorság.

G.w.M. és Azahriah botránya

Tiszteletlen kis köcsög. Azahriah vs. G.w.M.