in

Tóth Gabi és a Rolex esete

A csóró művésznek is jár 7 milliós Rolex?

Az igazság az, hogy minden napra van valami szaftos bulvár a közéletben szereplő emberek között. Tóth Gabi, aki épp most lépett a “porondra” körülbelül 7 millió forintnyi Rolex órájával, igencsak felkavarta a port. Az énekesnő nemrégiben nyilatkozta, hogy bizony őt is erősen érintette a jelenlegi gazdasági helyzet. Ennek fényében különösen furcsa, hogy egy ilyen méregdrága óra fityeg a karján.

Hogy is lett figyelmes az Internet Sauron szeme a Rolexre?

A TikTok minden ami jó és ami rossz, van úgy, hogy bár ne lenne (Gondoljunk csak Varga Irénre), de van amikor kifejezetten jó. A “Beszéljünk Órákról” (Lakatos Zsolt) TikTok csatorna fedezte fel miszerint Tóth Gabi bizony egy igencsak komoly órában “flangál”.

@beszeljunkorakrol Milyen órát hord Tóth Gabi? #órák #karóra #hírességekórái #rolex #nekedbe ♬ Top Gun Maverick – •Aydin•

Természetesen ennek fényében mondani sem kell, hogy az Internet népe pillanatok alatt “megzeberedett” és kapott a művésznő hideget meleget egyaránt.

Fluor Tomi is reagált.

Fluor aki amúgy is szeret véleményt alkotni, s mondhatni épp eléggé kormánykritikus ahhoz, hogy egy ilyen téma figyelmen kívül hagyja, most sem bírta ki. Így Twitter oldalán egy mondat erejéig reagált Tóth Gabi + kereszténység + Rolex témakörben.

Mi is lehet az igazság?

Mulder ügynöknek is feladná a leckét, hogy mégis mi lehet az igazság. Sokan mondják, hogy a Fideszközeliség az oka ennek a csodás órának, persze mások pont a baloldalt veszik elő.

Szerinted mi lehet? Most szavazz, reagálj, mert számít a véleményed. [Választhatsz a: Feldűhít, Hihetetlen, Hihető opciók közül]

Küldj be te is egy jó Sztorit! Kattints ide.

Tetszett a bejegyzésünk?

123 Szavazat
Plusz 1 Mínusz 1
Átrium időjárás jelentés az OMSZ tiszteletére

Az OMSZ balhé margójára.